Totul a fost excelent. Personalul extrem de amabil si ne-au ajutat mult raspunzand extrem de prompt la toate cererile noastre. Micul dejun a fost foarte bun. Este situtata intr-o zona linistita, aproape de centru la 2 min de mers cu masina (1,8 km). Este child friendly cu patut, scaun de masa pentru copii si o casa de joaca afara.

Lucian

O pensiune cu o atmosferea foarte placuta, cu atentie spre amanunte, cu atitudine proclient. Apreciez si eficienta afacerii, personal putin, dar eficient,cu mai multe responsabilitati. Personalul foarte amabil, civilizat. Inca un amanunt: pensiunea detine parcare interioara si exterioara, lucru foare important pentru Sibiu.

Iulia

Curat, spatios, confortabil, placut. Parcare mare si sigura, plus gradina ingrijita. Situat intr-o zona linistita, se ajunge in centrul istoric in 20 de minute, pe jos.
Dar ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost amabilitatea si profesionalismul personalului de la receptie. Le multumesc foarte mult pentru tot si in mod sigur va fi locul meu preferat de cazare in Sibiu.
Recomand din toata inima acest hotel.

Lucia

Parcare interioara, mic dejun variat, personal amabil

Lucian06

Este foarte placut . Zona este foarte linistita , se ajunge usor in centru , pe jos . Este a doua oara cand ne cazam aici .

Gelu